dilluns, 28 d’octubre del 2013

Ho Hey


Avui hem començat a cantar Ho Hey amb l'alumnat de 1r. d'ESO, un tema de The Lumineers, de ben segur que sortirà molt bé! Us deixo amb el vídeoclip perquè aneu practicant!

  
   

La cirereta de la setmana (Lou Reed)

Avui ha mort Lou Reed, cantant, compositor, poeta i pare de la música alternativa. Per a ell és la cirereta de la setmana!




La curiositat va matar el gat

No us perdeu la coreografia d'aquesta parella, impressionant!!



dilluns, 21 d’octubre del 2013

La cirereta de la setmana (U2)

U2

Ben aviat sortirà a la venda un nou disc d'aquesta banda irlandesa, de moment us deixo amb aquest videoclip de fa uns anys. I, si mireu el trailer de la pel·lícula "Mandela: Long Walk to Freedom" podreu escoltar en primícia una de les seves noves cançons, Ordinary Love.


La curiositat va matar al gat

Avui us vull mostrar un cor increïble que de ben segur que no us deixarà indiferents!


Música del Magrib

Avui, amb l'alumnat de 1r. d'ESO ens hem endinsat en terres africanes per escoltar com sonen alguns instruments tradicionals del Magrib. Aquests en són alguns:

* Ud


* Darbuka


* Riqq


* Qarqabes


* Bendir


* Rebab


dilluns, 14 d’octubre del 2013

Down by the riverside

Amb l'alumnat de 2n d'ESO estem assajant un gospel tradicional, Down by the riverside. Us deixo la partitura amb les tres veus!


La cirereta de la setmana (Marinah)



L'excantant d'Ojos de Brujo llança el seu primer treball en solitari, El baile de las horas.



La curiositat va matar el gat

Una orquestra molt peculiar!



Música dels Balcans


Amb els alumnes de 1r. d'ESO hem fet un viatge als Balcans per conèixer la seva música i escoltar els seus instruments tradicionals.
Hem descobert alguns instruments com:

* l'Ud




* el Saz














* el Darbuka



i d'altres que ja coneixíem, com el violí o l'acordió.

Aquí us deixem amb Taraf De Haidouks.


dilluns, 7 d’octubre del 2013

La cirereta de la setmana (Bruno Mars)

BRUNO MARS

Aquest divendres comencem amb el grup de Gospel de l'hora del pati. Encara t'hi pots apuntar!! I comencem amb aquesta cançó del Bruno Mars, When I was your man. Per cert, demà és el seu aniversari!


Examen

L'alumnat del grup A de 2n. ESO té examen el dilluns dia 14 d'octubre i el del grup B el té el divendres dia 18 d'octubre. A l'examen hi entra: què és un conjunt vocal, la textura, la feina del director i la classificació dels conjunts vocals. Serà un examen pràctic, posaré 10 cançons i haureu de dir quina textura tenen, si és un conjunt de veus iguals o mixtes, femenines, masculines, si és un duet...
Bona sort!!