dilluns, 25 de novembre del 2013

La curiositat va matar al gat

Actuació del quartet Pagagnini en un programa de la televisió francesa, un quartet de corda d'allò més esbojarrat!!.

La cirereta de la setmana (Queen)

Aquest cap de setmana ha fet 22 anys de la mort del Freddy Mercury, cantant del grup britànic Queen. Gaudiu d'una de les seves cançons més emblemàtiques, "Bohemian Rhapsody".

Fish and Chips

Avui hem anat al programa Fish and Chips amb l'alumnat d'ESO i els de 5è i 6è de Primària, hem guanyat el premi i ens ho hem passat genial!!

dilluns, 18 de novembre del 2013

La curiositat va matar al gat


Nadal, Nadal!!

Ja estan en marxa totes les cançons que cantarem per Nadal en el concert que tindrà lloc el divendres dia 13 de desembre a les 20:30h a Can Soler. Els de 1r. estan preparant una coreografia amb percussió corporal, no us ho perdeu!!

La cirereta de la setmana (Rolling Stones)

ROLLING STONES

Aquesta setmana passada un alumne va haver de fer un treball sobre el Rolling Stones i he decidit que ells també es mereixen estar aquí. Avui la cirereta va per ells! (I can't get no) Satisfaction!!



Fish and Chips

La setmana que ve l'alumnat de 1r. d'ESO van de públic al programa "Fish and Chips" i s'han hagut d'aprendre una coreografia per poder ballar-la allà. Aquí us deixo l'enllaç per si voleu practicar-la a casa. Coreografia Fish and Chips

dilluns, 11 de novembre del 2013

Nadal, Nadal!!!

Ja hem començat a assajar amb els de 2n. les nadales que cantarem aquest any pel concert de Nadal. Als de 2n. els hi ha tocat "El camell d'Orient" d'Els Manel. Us la deixo per assajar.



La curiositat va matar al gat


Allò divertit pot canviar el comportament de la gent!





La cirereta de la setmana (Pepper Pots)

PEPPER POTS

El grup gironí de soul i ska, treu nou disc. Aquí us deixo amb una de les seves cançons.


dilluns, 4 de novembre del 2013

Fira Mediterrània Manresa 2013

Us convido a acostar-vos a escoltar o a veure algun dels espectacles que han preparat aquest any per la Fira, sobretot adreçat a l'Alumnat de 1r. d'ESO, amb els quals hem treballat aquests dies les músiques de la Mar Mediterrània. Al costat dret del bloc hi trobareu un enllaç que us portarà a la pàgina de la Fira i on podreu veure tot el programa. Alguns dels músics que hi podreu trobar són: Jordi Savall, Kepa Junkera, Obrint Pas, Els laietans, Els Catarres, Kiko Veneno, i molts d'altres!!!!!no us ho perdeu, del 7 al 10 de novembre, a Manresa!!!

La curiositat va matar al gat

Molt bo aquest gag del Mr. Bean!!


La cirereta de la setmana (Caravan Palace)

Com que aquesta setmana és la Fira Mediterrània de Manresa us proposo un grup que val la pena anar a veure, son Caravan Palace, un grup francès que barreja el swing amb la música electrònica.